CIUTAT
Societat 07/04/2011

Una explosió en una claveguera provoca un ferit lleu al centre de Barcelona

Una tapa ha sortit disparada en una vorera de la plaça de Catalunya després que s'escalfés en excés un transformador. Un jove ha hagut de ser atès per la Guàrdia Urbana

Redacció
1 min
La claveguera en el qual s'ha registrat l'explosió, a la plaça Catalunya

BarcelonaEls vianants que caminaven per la plaça de Catalunya de Barcelona han patit un moment d'esglai aquest matí, quan faltaven pocs minuts per dos quarts d'onze. Una forta explosió en una claveguera situada en una de les voreres de la plaça ha ferit un jove i ha espantat desenes de transeünts. De la claveguera se n'ha desprès la tapa i de l'interior n'ha sortit disparat un objecte que ha provocat ferides lleus al jove, tal com han confirmat diversos testimonis. La Guàrdia Urbana ha hagut d'atendre el jove, que estava en estat de xoc.

L'Ajuntament de Barcelona ha explicat que l'explosió s'ha produït després que s'escalfés en excés un transformador d'Endesa, que ha fet saltar la tapa de la claveguera. La Guàrdia Urbana ha atès una segona persona, a banda del jove ferit. Al lloc dels fets també hi han acudit Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

stats