SOCIETAT
Societat 03/02/2012

Puig compara la precaució per la neu amb el penal de Messi: "Després d'aturar-lo, tothom diu que l'hauria xutat a l'esquerra"

"Hi haurà ciutadans que pensaran que n'hem fet un gra massa", ha admès el conseller d'Interior a RAC1. La nevada no ha passat finalment del Besòs i això ha reduït les incidències, en contra del que es pensava

Ara
1 min
El conseller d'Interior, Felip Puig, arriba al consell assessor del Pla Neucat aquest dijous a la tarda

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, confirma que la situació arran de l'onada de fred està controlada aquest divendres al matí. Només hi ha alguna carretera tallada o amb problemes per circular. També ha confirmat que algunes escoles de la Selva i el Baix Empordà han decidit no obrir fins dilluns.

En declaracions a RAC1, Puig ha dit que "és evident que hi havia una certa tensió" pel fred i les dues nevades, i que per això s'ha actuat amb prudència. Ha admès, això sí, que hi ha hagut un excés de prevenció, justificat, ha dit, per les previsions del temps. Finalment, però, en contra del que s'esperava, la nevada no ha creuat el Besòs i l'àrea metropolitana se n'ha deslliurat.

Puig ha comparat la precaució amb el penal de Messi: "Després d'aturar-lo, tothom diu que l'hauria xutat a l'esquerra".

"Hi haurà ciutadans que pensaran que n'hem fet un gra massa", ha admès Puig. "Vam tenir en compte, no el que va passar fa dos anys; el que havia passat unes hores abans, i el que pot passar les propers hores amb el fred", ha afegit. "Tenint present tot això, vam posar en tensió tots els mitjans per la nevada. Si hagués arribat a Barcelona, ara tindríem problemes i estaríem dient que no ens vam preparar prou per a la nevada", ha conclòs.

stats