Societat 29/11/2012

Un home mata un nadó i fereix tres persones més a Parla (Madrid)

L'agressor vivia amb les víctimes –el nadó, el seu germà de 4 anys, la seva mare, de 18 anys, i l'àvia d'aquesta–, però no se'n coneix la relació

Efe
1 min
La policia científica surt de l'immoble on han passat els fets / LUCA PIERGIOVANNI / EFE

MadridUn nadó ha mort. El seu germà, d'uns quatre anys, ha resultat ferit greu i la seva mare i l'àvia d'aquesta han patit ferides lleus en ser agredits suposadament per un home, que ha ja estat detingut, en un habitatge de Parla (Madrid). El succés ha tingut lloc a primera hora de la tarda d'aquest dijous en un pis del carrer Villaverde de l'esmentada localitat madrilenya, on el presumpte agressor tenia una habitació llogada, ha informat la Prefectura Superior de Policia.

Les víctimes també vivien en aquest pis, pel que sembla en una altra habitació, i per causes que s'investiguen s'ha iniciat una baralla en què l'home, la relació del qual amb les víctimes es desconeix, les ha agredit.

El nadó ha mort a conseqüència d'un cop al cap, a l'hospital on havia estat traslladat, mentre que el seu germà, d'uns quatre anys, ha ingressat a l'Hospital 12 de Octubre en estat molt greu. La mare dels dos nens, de 18 anys, tenia una ferida d'arma blanca al costat, mentre que la seva àvia, de 70 anys, presentava una altra ferida d'arma blanca a la mateixa zona, segons Emergències Comunitat de Madrid 112.

Quan els serveis d'emergència han arribat al pis només hi havia aquestes dues dones, ja que, segons el relat dels veïns, els nens ja havien estat traslladats a hospitals. Ha estat un veí qui ha donat la veu d'alarma, assegurant que a l'habitatge hi havia hagut una baralla i almenys una dona estava ferida.

stats