Un ferit molt greu en una baralla a cops de matxet a la Rambla de Barcelona

Els autors van fugir inicialment però la Guàrdia Urbana ha pogut localitzar-ne un i l'ha detingut

Una baralla a cops de matxet a la Rambla de Barcelona va acabar amb una persona ferida molt greu dissabte a la matinada. Els autors van fugir inicialment del lloc dels fets però la Guàrdia Urbana va poder localitzar-ne un i l'ha arrestat, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Barcelona a l'ACN.

La disputa es va produir cap a tres quarts d'una de la matinada. Quan la Guàrdia Urbana va arribar al lloc dels fets es va trobar amb la persona ferida, que va ser atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladada a l'hospital. Els agents van activar un dispositiu per identificar i localitzar els presumptes autors de l'agressió, que havien fugit, i va acabar interceptant-ne un, que ha quedat detingut.

La Guàrdia Urbana, que continua investigant les circumstàncies dels fets, atribueix a aquest home un homicidi dolós en grau de temptativa. També s'han trobat dos matxets de grans dimensions.

El sindicat Sapol, de la Guàrdia Urbana, ha lamentat que es produeixin baralles violentes que s'atribueixen "al domini del territori" per les activitats il·lícites. També ha reclamat al nou govern municipal més personal per a la policia i que els agents tinguin pistoles elèctriques Taser.