TRÀNSIT
Societat 26/12/2011

Un mort i un ferit greu en un accident a la Franja de Ponent

Un cotxe i un camió han xocat al pont de Salenques, a uns 14 quilòmetres de Viella

Acn
1 min

ViellaUna persona ha mort i una altra ha resultat ferida greu en un xoc entre un cotxe i un camió aquest dilluns al matí al Pont de Salenques, a la Franja de Ponent, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de nou del matí al quilòmetre 147,2 de la carretera N-230, a uns 14 quilòmetres de Viella. Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han col·laborat amb la Guàrdia Civil. L'ambulància dels bombers ha dut el ferit fins a una pista, i des d'allà, un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha evacuat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Un ferit greu, a Badalona

A Badalona, un home d'uns 70 anys va quedar ferit greument en un accident entre un turisme i un camió ahir al vespre. L'accident es va produir al carrer Occitània de la ciutat, a l'altura del número 100. Una dona que acompanyava la víctima, també d'una setantena d'anys, va resultar ferida lleument. Tots dos van ser traslladats a l'hospital Trias i Pujol.

stats