Societat 18/04/2012

Un ferit i cinc reallotjats per l'incendi d'un edifici al Raval

El foc ha afectat un dels pisos de la finca del número 10 del carrer Bisbe Laguarda i ha danyat les conduccions d'aigua i gas de l'edifici

Efe
1 min

BarcelonaUna persona ha quedat intoxicada per fum i amb cremades en un braç i cinc han hagut de ser reallotjades com a conseqüència d'un incendi que s'ha declarat aquest matí en un edifici de sis plantes del barri del Raval de Barcelona. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, l'incendi s'ha declarat per causes que s'estan investigant en un pis de l'immoble, ubicat al número 10 del carrer Bisbe Laguarda.

Encara que les flames han estat extingides en poc temps, el propietari del pis, que ha pogut sortir a peu de l'habitatge, ha quedat ferit i ha hagut de ser traslladat a l'Hospital del Mar.

Malgrat que l'estructura de l'immoble no ha quedat danyada, sí que han quedat afectades les conduccions de gas i aigua, i per això s'ha tallat el subministrament a tot l'edifici.

El Centre d'Emergències i Urgències Socials (CUESB) de l'Ajuntament de Barcelona ha atès cinc persones que han demanat ser reallotjades.

stats