SOCIETAT
Societat 08/01/2013

Un mort, sis ferits crítics i tres ferits greus en el xoc múltiple a l'AP-2 a Castelldans

Una vintena de vehicles han xocat per l'espessa boira. L'accident hauria començat per la col·lisió per encalç entre dos camions

Acn/ Efe
1 min

BarcelonaUna persona ha mort i sis més estan ferides en estat crític a causa d'un accident a l'AP-2 a Castelldans (Les Garrigues), segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Dues persones més estan greus a causa d'aquest accident múltiple, en què una vintena de vehicles han xocat per l'espessa boira, i una vintena de persones han resultat ferides lleus.

L'accident s'ha produït quan faltava poc per les 10.00 h del matí al punt quilomètric 158. L'AP-2 ha quedat totalment tallada en sentit Barcelona des del punt quilomètric de l'accident, al 158, fins al 140, on hi ha la sortida de Lleida. Els vehicles han estat desviats per aquest punt cap a la LL-12, LL-11 i C-13. Poc després de les set de la tarda, la via ha reobert.

L'accident s'hauria produït per la col·lisió per encalç entre dos camions que circulaven per aquesta via. Segons ha informat el SCT, encara que s'ha obert una investigació sobre el succeït, tot apunta que a causa de la densa boira enganxada a terra que hi ha aquest matí a l'autopista al seu pas per Lleida un camió que circulava per la via no ha vist al que el precedia i s'ha muntat per darrere sobre el mateix.

stats