Milloren 18 ferits ingressats pels atemptats i ja només en queden dos en estat crític

Segons l'últim balanç del departament de Salut, queden 15 persones ingressades per l'atac a la Rambla i tres pels fets de Cambrils

Tots els ferits que es troben hospitalitzats després dels atemptats de Barcelona i Cambrils evolucionen favorablement i ja només en queden dos en estat crític dels 18 que encara estan hospitalitzats. Segons ha informat el departament de Salut, avui tres dels ferits que estaven en situació crítica han experimentat una millora i han estat pronosticats greus.

Aquesta tarda, dels ferits en l'atemptat de Barcelona estan hospitalitzats dos en estat crític, 4 de greus i 9 de menys greus, mentre que dels afectats per l'atac de Cambrils (Baix Camp) queden tres persones ingressades, una en estat greu i dues de menys greus.

Dos dels ferits estan hospitalitzats a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa i la resta a l'Hospital del Mar (1), l'Hospital Clínic (3), l'Hospital Sant Pau (2), l'Hospital Vall d'Hebron (4), l'Hospital Sagrat Cor (1), l'Hospital Can Ruti (1), l'Hospital de Bellvitge (1), la Mútua de Terrassa (2) i el Centre Fòrum (1).