SOCIETAT
Societat 20/05/2011

Un mort i tres ferits greus en un incendi a Santa Coloma de Gramenet

El foc s'ha produït en un edifici al carrer Verdi del municipi. Dues persones més han quedat ferides lleus

Redacció
1 min

BarcelonaUn home de 48 anys ha mort aquesta matinada en un incendi declarat a un edifici del carrer Verdi de Santa Coloma de Gramenet. A conseqüència del foc, tres persones més han quedat ferides greus i dues més també han estat ferides més lleus. Els cinc ferits han estat traslladats als hospitals de la Vall d'Hebron i Can Ruti.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís, quan passava un minut de les tres de la matinada, d'un foc al Carrer Verdi, número 56, de Santa Coloma de Gramenet. El foc ha cremat el pis situat a l'àtic d'un edifici de quatre plantes, amb quatre pisos per planta. Segons els Bombers, al pis sinistrat hi vivia una família, els membres de la qual han resultat afectats per les flames: el pare, la mare i un dels fills han patit cremades de diversa gravetat, mentre que un segon fill ha mort.

Sis dotacions dels Bombers s'han mobilitzat i en arribar, han tancat tots els veïns de l'immoble als seus respectius pisos, com a mesura de seguretat. La major part han pogut tornar a casa passades les sis de la matinada, ja que la part estructural de l'edifici no ha resultat malmesa. L'incendi s'ha pogut extingir en mitja hora. Els veïns de la planta superior, però, així com dos de la planta tercera, no podran habitar el seu pis, ja que les infraestructures, sobretot de l'aigua, han resultat afectades.

stats