Societat 15/07/2012

Tres ferits lleus en tres incendis a Badalona, l'Hospitalet de Llobregat i Sant Carles de la Ràpita

Dos dels incendis han tingut lloc en pisos i un altre a la cuina d'un hotel

Acn
2 min

BarcelonaTres persones han quedat ferides lleus en tres incendis que s'han produït entre aquest dissabte a la nit i aquest diumenge al matí a Badalona (Barcelonès), Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El primer foc va tenir lloc cap a un quart de dotze de la nit d'aquest dissabte en un habitatge del carrer Coll i Pujol, número 5, on es va cremar parcialment una habitació i la resta del pis va quedar afectat pel fum. Els serveis sanitaris van evacuar una persona per inhalació lleu de fum a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Fins al lloc s'ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers de la Generalitat també han estat alertats cap a dos quarts de cinc d'aquest diumenge a la matinada d'un foc d'habitatge a Sant Carles de la Ràpita, concretament en un primer pis del número 31 del carrer Marquès de Valterra. L'incendi ha afectat tres metres quadrats del primer pis i el segon pis ha quedat afectat pel fum. Segons ha informat el SEM, s'ha atès una persona al mateix pis per inhalació molt lleu de fum. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions de Bombers i una ambulància del SEM.

I finalment, cap a les vuit d'aquest matí els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un nou incendi en aquest cas a la cuina d'un hotel situat al número 25 del carrer Botànica a l'Hospitalet de Llobregat. Una dotació dels Bombers ha inspeccionat la cuina cremada i ha fet la primera assistència sanitària d'una persona ferida lleu per cremades a les mans i als peus. Posteriorment, una ambulància del SEM ha evacuat la persona ferida a l'Hospital de Bellvitge.

stats