SUCCESSOS
Societat 04/09/2012

Un home i el seu fill de 3 anys, ferits en un tiroteig a Lloret de Mar

Elisabet Escriche
2 min
Un home i el seu fill de 3 anys,  ferits en un tiroteig a Lloret de Mar

GIRONA.Un home i el seu fill de només tres anys i de nacionalitat italiana van ser víctimes ahir d'un tiroteig que es va produir a Lloret de Mar (la Selva). Els Mossos d'Esquadra van activar un fort desplegament policial per capturar els autors. Segons les primeres hipòtesis, tot apunta que es tractaria d'una revenja per un tema de drogues.

Els fets van passar cap a quarts de vuit del vespre a la urbanització Lloret Residencial. Els autors del tiroteig, que anaven amb una moto amb matrícula estrangera, van disparar a la família italiana. El pare va rebre tres impactes de bala i va ser traslladat a l'Hospital de Blanes, mentre que el fill va ser ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona a causa d'una ferida de bala al cap. En el moment de tancar aquesta edició es desconeixia l'estat dels dos ferits. La mare va aconseguir sortir-ne il·lesa.

Els encaputxats haurien fugit amb un Audi A4 fosc amb la matrícula espanyola 1476 CTY, que va ser robat fa dos anys.

La policia ràpidament va iniciar la recerca per tot Catalunya i també van alertar la gendarmeria francesa per si el vehicle intentava fugir per la frontera.

Tot i que es mantenen totes les hipòtesis obertes, les primeres investigacions apunten a una venjança relacionada amb substàncies estupefaents.

Lluitant contra l'estigma

Aquest fet torna a colpejar la imatge de Lloret de Mar, només un mes després que un reality show alemany vengués la població com el paradís de la festa, el sexe i l'alcohol.

En aquella ocasió el consistori va demanar a la Direcció General de Turisme de la Generalitat que obrís un expedient a la cadena ProSieben per haver vulnerat la imatge de la població selvatana.

L'Ajuntament de Lloret de Mar fa anys que lluita per un turisme de qualitat i fa només uns mesos va aprovar noves ordenances municipals per combatre l'incivisme.

stats