Societat
Societat 27/08/2011

Un nen de 2 anys i el seu pare moren en un atropellament al barri del Carmel

El conductor del vehicle l'ha detingut la Guàrdia Urbana per un presumpte delicte d’homicidi imprudent

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Un home i el seu fill van morir ahir a Barcelona víctimes d'un atropellament que es va produir ahir a les 20.10 hores. L'accident va passar al carrer Conca de Tremp, al barri del Carmel, quan un cotxe va atropellar un nen de 2 anys i al seu pare de 41. Segons el testimoni dels veïns, el nen es va escapar de la vorera quan passava el turisme que els va atropellar.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons aquestes fonts, el vehicle el conduïa un noi jove que anava acompanyat pel seu pare, i que ha estat detingut per la Guàrdia Urbana acusat per un presumpte delicte d'homicidi imprudent. També han explicat que les ambulàncies que van acudir per atendre els ferits van estar més de dues hores tractant de reanimar-los i estabilitzar-los, abans de poder traslladar-los a l'hospital.

Els veïns han denunciat que del començament d'any ençà aquest és el tercer accident que ocorre al mateix punt, tot i que el d'ahir a la nit és el més greu, i reclamen a l'Ajuntament alguna solució per evitar aquestes situacions.

Argumenten els veïns que els accidents es produeixen perquè el carrer Conca de Tremp té un pendent molt fort i els vehicles que circulen per ella han d'agafar molta velocitat per poder pujar-la. Arran d'aquest accident mortal la Guàrdia Urbana ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies en què es va produir l'atropellament mortal.

stats