Les filles de l'agent detinguda pel crim del pantà de Foix la van veure coberta de sang, segons un testimoni

Ho ha declarat a la jutge la parella del pare de les nenes, segons explica 'La Vanguardia'

Un testimoni ha assenyalat la policia Rosa Peral com a presumpta autora o còmplice de l'assassinat d'un agent de la Guàrdia Urbana, que va aparèixer mort i cremat al pantà de Foix. Peral va ser detinguda i empresonada preventivament juntament amb Albert López, investigat també pel crim.

El testimoni en qüestió és la parella del pare –fruit d'una relació anterior– de les filles de Rosa Peral. Segons publica avui 'La Vanguardia', la dona va declarar a la jutge que les nenes van veure la seva mare coberta de sang. Presumptament, Peral els va dir que es quedessin a l'habitació i no es moguessin, i elles van sentir sorolls provinents del pis de baix. A més, van veure un home que no era el Pedro –la víctima i actual parella de la Rosa–, i que podria haver estat Albert López. En tot cas, el testimoni de la parella del pare de les nenes situa el crim a la casa de la Rosa, un fet que podria ajudar els investigadors a esclarir tots els detalls dels fets.

Durant les seves declaracions, tant Peral com López van donar versions contradictòries dels fets, i tots dos es van acusar mútuament d'haver comès el crim. Segons va poder saber l'ARA, els investigadors sospiten que el guàrdia urbà que es va trobar calcinat a la vora del pantà de Foix havia amenaçat els Peral i López d'explicar informació comprometedora sobre la mort d'un home a Montjuïc el 2014

Més continguts de