Societat
Societat 21/10/2011

I, finalment, avui no s'acaba el món

L'evangelista nord-americà Harold Camping ha pronosticat fins a tres vegades l'apocalipsi final. L'última data assenyalava el 21 d'octubre del 2011. El seu programa radiofònic s'emet per més de 60 estacions als Estats Units

Ara
1 min

BarcelonaAvui, 21 d'octubre de 2011, s'havia d'acabar el món. O això és el que predicava fa uns mesos l'evangelista nord-americà Harold Camping. De fet, no és la primera vegada que Camping posa data al Judici Final. El primer càlcul el situava al setembre del 1994, i el segon fa just cinc mesos, el 21 de maig.

Els seus pronòstics no tindrien més transcendència si es tractés d'un evangelista que predica en una església petita de poble. Però aquest no és el cas. Camping és el fundador de Family Ràdio i, segons La Voz de América, el seu programa Open Forum s'emet per més de 60 estacions als Estats Units, de manera que les seves paraules són escoltades per desenes de cristians fidels a les seves profecies.

L'exenginyer civil, de 90 anys, va deixar d'emetre el seu programa el passat mes de juny, després de patir una apoplexia un mes després de l'última predicció finalmundista.

stats