Societat 05/05/2014

Fira per la Terra es desmarca de les magdalenes amb marihuana que van intoxicar una nena

Els organitzadors asseguren que la venda "no es va produir en les parades autoritzades" i estudia quines accions ha d'emprendre contra les venedores

Ara
1 min

BarcelonaEls organitzadors de la Fira per la Terra no van autoritzar la venda de les magdalenes amb marihuana que es van vendre el 26 i 27 d'abril en la 19 edició de la trobada, que van intoxicar una nena de 9 anys. Segons han assegurat els organitzadors al seu Facebook i en un comunicat a l'ARA, la parada on s'haurien venuts aquests pastissets no eren cap de les autoritzades per l'organització.

Segons els portaveus de la fira, en tot cas, les venedores denunciades pels Mossos d'Esquadra van posar a la venda les magdalenes problemàtiques eren "visitants aliens a l'organització que s'aprofiten de la celebració del Dia de la Terra per passejar pel recinte del Parc de la Ciutadella i vendre als assistents productes elaborats per ells mateixos sense cap tipus de permís o autorització de la organització". "La Fira per la Terra es va celebrar al passeig Lluís Companys i al passeig dels Til·lers del Parc, i no es pot responsabilitzar de totes les accions portades a terme durant aquell cap de setmana al parc de la Ciutadella", adverteixen.

Representants de l'organització de la fira es reuneixen aquest dilluns per decidir quines accions legals emprenen en aquest cas.

stats