METEOROLOGIA
Societat 26/12/2010

Última nit de fred cru i de tramuntana

Demà el dia començarà amb glaçades tan o més fortes que avui a l’interior però al migdia l’ambient serà més suau i ja sense vent al nord del país i a la vall de l'Ebre

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAquesta nit el fred tornarà a ser molt intens i demà a primera hora el termòmetre marcarà valors sota zero a moltes comarques interiors: a ciutats com Lleida, Vic, Olot o Manresa es baixarà per sota dels 5 graus negatius i a les valls del Pirineu, on fins ara el vent havia evitat fortes glaçades, la temperatura serà 5 o 6 graus inferior a la d’avui a primera hora. També glaçarà en ciutats més pròximes a la costa com Girona, Terrassa o Vilafranca i fins i tot a la costa alguns termòmetres baixaran fins als 0 graus.

La tramuntana ja ha començat a perdre força a l'Empordà, al Rosselló i a Menorca i demà deixarà de bufar, també s’acabarà el vent a l’Ebre i al Camp de Tarragona.

La setmana estarà marcada per una pujada clara de les temperatures de ben bé 5 o 6 graus que ja es començarà a notar demà al vespre. L'ambient en canvi continuarà molt fred al Pla de Lleida i a la Catalunya Central on la boira demà, o com a molt tard dimarts, tornarà a fer acte de presència.

stats