Societat 06/12/2011

I el fred, quan?

Demà, i sobretot dijous, les temperatures seran encara més altes que els últims dies. Els mapes no apunten a cap entrada d'aire fred almenys fins al dia 15

Miquel Bernis
2 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } De nit ha arribat a caure un litre a Arenys de Mar i a Canet, però res fa pensar que els núvols que tapen a estones el cel a la Costa Brava i al Maresme tornin a deixar pluja. Les boires de la Catalunya Central i de la Noguera es desfaran aviat, i avui serà un dia clar en general, amb temperatures una mica més baixes que ahir al migdia, canvis poc notoris. El vent continuarà bufant amb ganes a l'Ebre i al camp de Tarragona, amb cops que ja han superat els 50 km/h a Valls i al Vendrell durant la nit, i que continuaran sent puntualment forts durant tot el dia.

Demà les temperatures pujaran una mica al migdia, i dijous serà el dia més càlid de la setmana, amb màximes que rondaran els 20 graus a molts indrets de la costa i del prelitoral tot i el dia tan curt de desembre. El cap de setmana farà una mica més de fred, res gaire destacable, i és que els mapes del temps no apunten a cap entrada d'aire fred clara, almenys fins al 15 de desembre. El corrent dominant d'oest mantindria les temperatures a ratlla els pròxims dies, amb lleugeres pujades i baixades, i sense cap senyal que indiqui que s'acosta l'hivern.

L'únic canvi de temps dels pròxims dies serà un front que, entre divendres i dissabte, farà augmentar els intervals de núvols i fins i tot podria fer caure algun xàfec aïllat al nord-est i a la costa. Caldrà confirmar-ho els pròxims dies.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per als pròxims dies ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats