Ciutats

Barcelona allotja 71 sensesostre en el marc de l'Operació Fred

Els equips d'emergència de l'Ajuntament de Barcelona, tenint en compte les baixes temperatures, han donat allotjament a 71 sensesostre, 20 més han rebutjat l'oferiment i han continuat passant la nit al carrer

L’Ajuntament de Barcelona, davant de les previsions meteorològiques ha activat, aquesta nit, el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per neu i fred. En el marc d'aquest dispositiu, s'han reforçat els equips d’emergència distribuïts per tota la ciutat que detecten persones que pernocten a la via pública, i les informen  de la possibilitat de ser allotjades en un centre de la xarxa de sensesostre. En total, aquesta nit  passada, han intervingut 38 professionals.
Els equips han contactat a la via pública amb 82 persones sense sostre (77 homes i 5 dones). I 9 més van acudir al CUESB per iniciativa pròpia (9 homes)

En total han acceptar allotjament 71 persones (69 homes i 2 dones), 20 més l'han rebutjada.  El dispositiu dels equips d’emergència es va posar en marxa a les 19.00 hores d’ahir dissabte, 22 de gener, i s’ha tancat a les 02.00 hores d’avui diumenge, 23 de gener.


Més continguts de