Publicitat
Publicitat

Meteorologia

Baixada de temperatures

L'hivern se'ns tira a sobre

Una sobtada entrada d'aire fred farà baixar les temperatures sota zero a molts indrets durant dimecres i dijous. En general el fred serà sec i nevarà a ben pocs llocs.

Els models meteorològics apunten a una baixada brusca dels termòmetres durant les pròximes hores. Serà a partir de demà: les temperatures al migdia ja no passaran dels 10 graus i al vespre diversos termòmetres baixaran sota zero. Dimecres i dijous començarem la jornada amb molts valors negatius, no només a l'interior sinó també en àmbits prelitorals com el Vallès, el Penedès, o fins i tot en alguns indrets costaners.


Això sí, per ara tot fa pensar que el fred serà sec, i que només a Mallorca dimecres s'hi arribaran a produir xàfecs de neu en llocs poc habituals, a partir dels 300 o 400 metres.


El fred més intens durarà fins divendres i ara mateix els models apunten que el cap de setmana serà força més suau.


L'Agència Espanyola de Meteorologia ja ha emès diversos avisos sobretot per dimecres: les temperatures segons AEMET podrien baixar per sota dels 4 sota zero a la Depressió Central i dels 7 sota zero al Pirineu. El vent pot provocar onades de més de 4 metres a Menorca. Per ara el Servei Meteorològic de Catalunya no ha emès cap avís de situació de risc sobre el tema.


El 2017 en 50 imatges

Més continguts de

El 2017 en 50 imatges
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT