Societat 29/06/2012

Un mort i un ferit greu en un xoc frontal a Vilafranca, a 200 metres d'on van morir quatre noies en un accident l'1 de juny

La C-15 es troba completament tallada en els dos sentits de la marxa. És la mateixa zona on van morir quatre noies en un xoc múltiple

Acn
1 min
El cotxe accidentat a la C-15. / JAVI POLINARIO / ACN

Vilafranca del PenedèsUna persona ha mort i una altra ha resultat ferida greu aquest divendres a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la C-15, a l'altura de Vilafranca del Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'accident s'ha produït al quilòmetre 13,9 de la C-15, al voltant d'un quart de cinc de la tarda.

El ferit greu ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge. Fins a la zona s'hi han desplaçat deu dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La via es troba completament tallada en els dos sentits de la marxa.

L'accident s'ha produït només a 200 metres d'on el passat 1 de juny quatre noies van perdre la vida en un accident múltiple amb tres cotxes implicats. En aquella ocasió, primer es va produir una maniobra evasiva entre dos vehicles, un dels quals va xocar contra la tanca de seguretat i l'altre, el totterreny ocupat per les quatre víctimes, va envair el carril contrari i va envestir frontalment un tercer vehicle.

stats