SUCCESSOS
Societat 22/06/2013

Dos fugitius de la presó de Ponent roben un cotxe, assalten una botiga i acaben xocant contra els Mossos

Els dos detinguts es trobaven en règim obert i van decidir al mes de març que no tornarien a la seva cel·la. Dijous els van detenir

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous dos homes a Tarragona que portaven fugats de la presó de Ponent des del mes de març, segons ha pogut saber l'ACN. No va ser una detenció fàcil. Tot va començar quan van robar un cotxe al polígon comercial de les Gavarres per assaltar una botiga encastant-lo contra l'aparador. Això va desencadenar una persecució per part dels Mossos durant la qual els dos delinqüents no van dubtar en circular en contra direcció per algunes carreteres. Els policies van acabar interceptant-los en un accident contra un cotxe patrulla de la policia que ha deixat ferits lleus a dos agents.

La sorpresa va ser encara major per als policies quan després d'identificar-los van descobrir que es tractava de dos homes que estaven buscats per fugar-se de la presó de Ponent.

Fugats des del març

Al mes de març dos interns que gaudien del règim obert a la presó de Ponent van decidir recobrar la llibertat pel seu compte. Durant un dels seus permisos van prendre la decisió de no tornar a les cel·les. Després de tres mesos desapareguts, dijous els Mossos van tornar a saber d'ells.

Segons ha pogut saber l'ACN, la policia investiga ara més delictes que haurien comès en l'espai de temps que ha transcorregut des que van decidir marxar del centre penitenciaria i fins aquest dijous.

stats