Societat 16/01/2014

Violents aldarulls i onze detinguts a Madrid en una marxa de suport a Gamonal

Hi ha hagut 6 manifestants i 5 policies ferits, tot de caràcter lleu

Efe
1 min
Els agents antiavalots, al costat d'un contenidor en flames

MadridDesenes de persones s'han enfrontat aquest dimecres amb la policia als voltants del carrer de Gènova de Madrid, on hi ha la seu del PP. Els manifestants han destrossat nombrós mobiliari urbà en una protesta que ha acabat amb onze detinguts. Els aldarulls han tingut lloc poc després d'una concentració pacífica a la Puerta de Sol en suport al barri de Gamonal de Burgos.

Segons han informat a Efe fonts policials, al voltant de les 23.00 de la nit s'ha donat per finalitzat el servei i s'han comptabilitzat un total d'11 detinguts i cinc policies ferits lleus durant els enfrontaments amb els manifestants. Fonts del servei d'Emergències Madrid han informat de sis persones ferides entre els manifestants, totes elles de caràcter lleu, encara que un d'ells ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid per una arítmia.

Així mateix, fonts de la delegació del govern espanyol a Madrid han confirmat a Efe que un dels detinguts és membre del cos de bombers i ha estat capturat després colpejar amb el cap un policia que li hauria demanat que retirés els seus estris de treball després d'apagar un contenidor.

Entre els manifestants detinguts, aquestes mateixes fonts han confirmat que hi ha persones d'ultraesquerra i membres del grup anarquista Izquierda Castellana.

stats