Un gos ataca un home que estava agredint la seva parella a Tarragona

La dona ha dit que l'home la maltractava físicament i psicològicament des de feia un any

Un gos s'ha rebel·lat contra el seu propietari i l'ha atacat per evitar que maltractés la seva dona, segons ha informat la Guàrdia Urbana de Tarragona. L'animal ha mossegat l'home al nas i a l'avantbraç dret i, segons el relat de la dona, ho ha fet per impedir que l'agredís una altra vegada després d'una discussió.

Els fets han succeït aquest dijous sobre dos quarts de sis de la matinada i l'home, de 25 anys, ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. La dona ha patit lesions a la cara i, molt alterada, ha explicat als agents que la seva parella la maltractava físicament i psicològicament de manera reiterada des de fa un any.

La dona ha posat una denúncia

Una patrulla dels agents ha acompanyat la dona a l'hospital perquè fos assistida de les lesions i presentés una denúncia, i una altra patrulla ha detingut l'home i també l'ha portat a l'hospital.

La Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d'atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Ofereix suport per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicològic i legal a través dels telèfons 092 i 977 240 345.