Societat 27/07/2012

El govern espanyol anuncia la nova cúpula militar

El consell de ministres nomena els nous caps dels tres exèrcits: el general Jaime Domínguez Buj (terra), l'almirall general Jaime Muñoz Delgado y Díaz del Río (armada) i el general Javier García Arnaiz (aire)

Efe
1 min

MadridEl consell de ministres d'aquest divendres ha nomenat els nous caps dels estats majors dels tres exèrcits espanyols: el general Jaime Domínguez Buj a l'exèrcit de terra, l'almirall general Jaime Muñoz Delgado y Díaz del Río a l'armada, i el general Javier García Arnaiz a l'exèrcit d'aire.

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha estat l'encarregada d'informar dels canvis a la cúpula militar a la roda de premsa posterior al consell de ministres.

Un cop fet el relleu dels caps dels tres exèrcits, està previst que el president de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, firmi la nova directiva de defensa nacional.

Aquest document dissenya l'estratègia del departament per als propers anys. El text inclourà, com a novetat, la identificació de la situació econòmica i financera com a risc per a la seguretat d'Espanya.

stats