SUCCESSOS
Societat 26/07/2011

Un guàrdia civil mata el seu exnòvio al gimnàs de Madrid on treballava de socorrista

El presumpte agressor ha intentat suïcidar-se

Marta Català
1 min

BarcelonaHa passat a un gimnàs prou conegut d'una zona benestant de Madrid, al barri de Chamartín. Passades les quatre de la tarda, alguns clients del gimnàs que estaven a punt de dutxar-se, vestint-se o fent esport han sentit uns trets. Alguns es pensaven que eren obres al gimnàs, altres el soroll d'un martell i altres es posaven com podien la roba que tenien al vestuari i corrien escales avall. Hi havia un tiroteig.

Ángel Luis, un guàrdia civil en actiu d'uns 40 anys, que presumptament hauria actuat per despit, s'ha presentat a aquella hora a veure el seu ex. Estaven separats i ell no ho entenia, segons fonts properes. Després d'una discussió, segons han informat fonts policials, s'ha produït un tiroteig entre el socorrista i el guàrdia civil.

Segons les mateixes fonts, els dos portaven armes a la mà i s'han creuat trets a la zona del vestuari del gimnàs.

El socorrista ha rebut cinc trets al cos i un al cap, i ha mort, mentre que el guàrdia civil s'hauria disparat ell mateix un altre tret al cap i es troba en estat crític.

Els clients del gimnàs han trucat a la policia. Agents antiavalots, de seguretat ciutadana i del grup d'homicidis s'han desplaçat al lloc juntament amb el SAMUR.

A hores d'ara, la policia científica recull proves del gimnàs, com els casquets de bala, restes d'ADN i altres indicis.

stats