Com s'ha de menjar una hamburguesa (segons els científics)

Després de quatre mesos de recerca en un laboratori, tres científics japonesos descobreixen com menjar-se una hamburguesa sense que caigui res al plat

Si veus aquest contingut des d'un dispositiu mòbil, clica aquí.

Milions de persones d'arreu del món mengen hamburgueses sense preocupar-se gaire del procés. Un procés que fa que part dels continguts –generalment el tomàquet o l'enciam– caigui al plat a mesura que exercim pressió en el pa. Però tres científics japonesos no van poder suportar més la visió de gent menjant hamburgueses amb dificultat i sense poder evitar que part de l'entrepà caigui. De forma que es van tancar en un laboratori a investigar. La intenció era intentar saber si la ciència tenia una resposta al problema.

Tres mesos després la resposta és afirmativa. Hi ha una manera científica de menjar-se una hamburguesa i, per tant, d'evitar que a mesura que mengem els continguts vagin desapareixent de l'entrepà. Els tres investigadors –un expert en mecànica de fluids, un enginyer i un dentista– van acceptar el repte de 'Honma Dekkal', un programa de televisió del canal japonès Fuji i es van posar, literalment, mans a l'obra.

Amb profusió de dibuixos, proves, simulacions en tres dimensions i molt sentit de l'humor, els tres experts van acabar descobrint com s'ha de menjar de forma correcta i científica una hamburguesa. El secret: una eficient col·locació dels dits en el panet.

Més continguts de