INCENDIS FORESTALS
Societat 28/06/2012

Els Bombers continuen treballant a l'incendi de Cabacés, ja en fase de control

Una quarantena de dotacions terrestres hi han actuat tota la nit, i a primera hora del matí se n'han incorporat cinc d'aèries. Els bombers van tancar el perímetre del foc, que ha cremat unes 120 hectàrees, a quarts de vuit del vespre d'aquest dijous

Agències
1 min
Un hidroavió sobrevola la zona de l'incendi de Cabacés (Priorat) / ACN

La Vilella AltaEls Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d'extinció de l'incendi forestal de Cabacés (Priorat), que està en fase de control des de dos quarts de nou de la nit d'aquest dijous. El foc va començar dimecres cap a dos quarts de deu de la nit i ha calcinat unes 120 hectàrees. Una quarantena de dotacions terrestres hi han estat actuant tota la nit, i cinc mitjans aeris (un helicòpter de comandament, dos helicòpters bombarders i dos avions de vigilància i atac) s'hi han incorporat a primera hora d'aquest divendres al matí.

Els Bombers estaran pendents durant tot aquest divendres de l'evolució de les condicions meteorològiques, ateses les condicions que es donen a la zona (alta temperatura, baixes humitats relatives i vent), per tal d'evitar qualsevol revifalla del foc.

D'altra banda, la direcció general de Protecció Civil manté activada la fase d'alerta del Pla Infocat.

Segons el Servei Català de Trànsit, continua l'afectació viària a les carreteres T-702, a Morera de Montsant; la T-710, a Vilella Baixa; i la T-713, al seu pas pel municipi de Falset.

stats