SUCCESSOS
Societat 03/12/2011

Tres detinguts com a presumptes autors de l'homicidi d'un home a l'Ametlla de Mar

Un d'ells seria l'autor del crim i els altres dos haurien estat detinguts per encobrir-lo. La víctima, de 34 anys, va morir després de ser apunyalat davant d'un bar

Acn
1 min

BarcelonaTres persones han estat detingudes com a presumptes autors de l'homicidi d'un home de 34 anys la nit de divendres a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Els tres detinguts són de nacionalitat marroquina, com la víctima, i tenen entre 21 i 27 anys. Un dels detinguts seria l'autor de l'agressió amb arma blanca que va causar la mort de l'home. Els seus dos companys haurien estat detinguts també per encobrir els fets.

L'homicidi es va produir al carrer Cervantes de l'Ametlla de Mar, una zona del nucli antic on es concentren establiments musicals i d'oci. Els veïns de la zona es queixen habitualment de les molèsties nocturnes que han de suportar durant tot l'any. L'home va morir durant una baralla davant d'un bar. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets van passar poc abans de la mitjanit, quan van ser alertats que hi havia una persona a la via pública amb ferides d'arma blanca. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on va morir poc després.

stats