SOCIETAT
Societat 24/07/2012

Un home mor ofegat al riu a Camarasa

Els GRAE s'han desplaçat fins al lloc dels fets per rescatar el cos de la víctima

Acn
1 min

CamarasaUn home ha mort ofegat aquest dimarts al riu a Camarasa, a la comarca de la Noguera, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els bombers dels GRAE s'han desplaçat fins al lloc dels fets per rescatar el cos de la víctima. Els fets s'han produït al voltant de les tres del migdia quan un particular en sentir cridar una dona ha avisat els equips d'emergència. La dona es banyava al riu Segre, a prop del pantà de Camarasa, amb la seva família, un fill menor d'edat i un home de 37 anys, que no ha pogut sortir de l'aigua. L'accident s'ha produït als afores de Camarasa on a 500 metres de la població en direcció Alòs hi ha una zona de pícnic habilitada i per on transcorre el Segre, a prop del punt quilomètric 43 de la carretera C-13.

Per dur a terme el rescat s'han activat dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter, que ha traslladat el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i ha fet el rastreig aeri. Poc abans de tres quarts de quatre de la tarda s'ha localitzat el cos sense vida de l'home surant a l'aigua.

Els Mossos d'Esquadra també han destinat tres patrulles fins al lloc dels fets, mentre que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat dues ambulàncies.

stats