Societat 21/08/2012

Un home mor ofegat a la platja del Prat de Llobregat

Protecció Civil avisa que en dies com avui, en plena onada de calor, cal extremar la precaució en el bany i evitar l'exposició al sol durant estona

Acn
1 min

Un home ha mort ofegat aquest dimarts al migdia a la platja del Prat de Llobregat. Protecció Civil ha rebut un avís a tres quarts de dotze del migdia de la mort d'un home ofegat a la platja de la població, on onejava bandera verda. Segons les primeres informacions, un home estava nedant a uns deu metres de la sorra quan s'ha trobat malament. El socorrista ha entrat a l'aigua i l'ha tret ja inconscient.

Dues ambulàncies del SEM han arribat ràpidament al lloc per continuar amb les maniobres de reanimació de l'home que ja li estava fent el socorrista, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. La víctima és un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat.

Protecció Civil avisa que en dies com avui, en plena onada de calor, és important tenir especial precaució en el bany, evitant l'exposició perllongada al sol les hores centrals del dia. I també recomana que en la mesura del possible es busquin zones de bany vigilades i estar-se a l'ombra.

A més del SEM, fins al lloc també s'han desplaçat efectius de la Policia Local del Prat i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Amb la d'aquest dimarts ja són quinze les persones que han mort ofegades durant aquest estiu a les platges catalanes.

stats