Societat 12/02/2012

Un home se salta un control d'alcoholèmia i fereix dos urbans en la fugida

Els agents han resultat ferits lleus i han estat ells mateixos els encarregats de fer l'atestat

Efe
2 min

BarcelonaUn home ha estat imputat per un delicte de resistència i atemptat a l'autoritat després de fugir davant un control d'alcoholèmia al centre de Barcelona i xocar posteriorment en la seva fugida amb dos cotxes patrulles de la Guàrdia Urbana a Sant Andreu, ferint de lleugeresa dos agents.

Els fets, han informat a Efe fonts municipals, s'han produït sobre les 04:00 hores, quan un individu que conduïa un turisme s'ha saltat un control d'alcoholèmia que la Guàrdia Urbana havia instal·lat a l'encreuament entre els carrers Balmes i París.

El cotxe ha fugit cap al nord de la ciutat i en arribar a l'encreuament dels carrers de Sant Adrià amb Josep Soldevilla, al barri de Sant Andreu, ha envestit dos cotxes patrulles de la Guàrdia Urbana que es trobaven a la zona, provocant lesions lleus a dos agents, i s'ha encastat a més contra les tanques del pont de Sant Adrià.

Un dels paraments del pont ha quedat en risc de precipitar-se sobre les vies del tren, pel que han hagut d'intervenir els Bombers de Barcelona que han recomanat a Renfe que per motius de seguretat suspengués el trànsit ferroviari en aquest tram de vies entre Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i La Sagrera.

El trànsit de combois ha estat restringit entre les 04.50 i les 05.30 hores, ha informat ADIF.

Igualment, per motius de seguretat, la Guàrdia Urbana ha tallat la circulació viària en un carril a l'espera que demà els operaris poden realitzar els treballs per assegurar la zona.

Els dos agents lesionats han resultat amb ferides lleus i de fet han pogut seguir treballant momentàniament i han estat ells mateixos els encarregats de fer l'atestat, encara que posteriorment han hagut de ser atesos de les seves lesions en un centre sanitari, ha informat la Guàrdia Urbana.

stats