Successos
Societat 06/11/2011

Un home s'enfada amb els amics i es llança al mar dins del seu cotxe

L'home, que conduïa begut, ha llançat el cotxe a l'aigua al Port Olímpic i després l'han detingut els Mossos. Al vehicle hi havia quatre persones més, totes il·leses

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut avui un home que conduïa borratxo i que, després d'enfadar-se amb els seus amics, s'ha llançat al mar amb el seu cotxe, dins del qual hi havia quatre ocupants més. Tots ells han resultat il·lesos.

Segons han informat fonts dels Mossos i fonts municipals, el jove, de 34 anys i veí de Sant Adrià del Besos (Barcelonès), ha estat detingut per conduir begut, ja que ha donat positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa de 0,63, i com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi.

Els fets han passat sobre les 05:40 hores del matí quan, segons han explicat els seus amics als Mossos, el conductor s'ha enfadat i s'ha llançat amb el cotxe al mar, a la confluència del Moll de Gregal i el Moll de Mistral, al Port Olímpic de Barcelona.

Els joves han pogut sortir del cotxe, després de trencar els vidres del vehicle i amb l'ajuda d'alguns treballadors del Port Olímpic, i no han patit ferides.

stats