SUCCESSOS
Societat 07/04/2012

Cinc morts violentes en cinc dies a Catalunya

En només cinc dies s'han produït cinc morts violentes a Catalunya. L'última, aquest dissabte a la matinada a Santa Coloma de Gramenet on ha mort un home pakistanès de mitjana edat

Agències
1 min

BarcelonaEn aquest últims cinc dies hi ha hagut cinc morts violentes a Catalunya. L'última és d'aquest dissabte a la matinada a Santa Coloma de Gramenet i la víctima és de mitjana edat i de nacionalitat pakistanesa. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes del succés i el jutge n'ha decretat el secret de sumari.

Aquest divendres al vespre també a l'Hospitalet de Llobregat va morir un jove de 16 anys d'origen bolivià. Segons sembla, la víctima es trobava jugant a futbol amb uns amics quan de sobte els seus agressors l'han atacat per l'esquena amb una arma blanca provocant-li la mort. La tercera mort també es va produir aquest mateix divendres després que els Mossos detinguessin en les darreres hores a Tarragona un home de 50 anys com a presumpte autor de la mort de la seva mare, amb qui compartia domicili. Les altres víctimes que van morir de forma violenta es van conèixer dimecres. És el cas d'un home de 93 anys a Figueres i d'un altre de 52 anys a Calella (Maresme).

L'ancià vivia sol en una casa gran i d'aspecte abandonat a la zona de Vilatenim, al peu de la carretera que uneix Figueres amb Roses i el seu cos presentava signes de violència, mentre que en el cas de l'home trobat mort a Calella (Maresme), un home de 52 anys de nacionalitat espanyola, també presentava indicis de mort violenta. En aquest cas, els fets van passar el dimarts a la nit.

stats