Publicitat
Publicitat

Uns 50 immigrants entren a Melilla en la segon salt a la tanca en 24 hores

Un centenar de persones van aconseguir el seu objectiu ahir i al llarg del 2014 n'han entrat a Melilla prop de 5.000

Al voltant de 50 subsaharians han arribat al centre d'estada temporal d'immigrants (CETI) de Melilla després de l'últim salt a la tanca, el segon que es registra en només 24 hores. Segons han informat fonts del centre, el mig centenar d'immigrants que ha arribat aquest dimecres està sent atès pel personal a l'interior de les instal·lacions.

A més del registre que es fa a l'arribada, on se'ls pren les dades del seu origen i edat, als recentment entrats a la ciutat se'ls dóna un lot amb roba i de neteja, alhora que se'ls ofereix menjar. El CETI està actualment molt saturat, amb més de 1.400 acollits, una xifra que suposa gairebé tres vegades la seva capacitat idònia.

La pressió migratòria ha estat intensa durant tota la matinada, ja que s'han vist diferents grups d'immigrants que han intentat entrar a Melilla en diverses quadrilles, formades per unes 800 persones, segons les primeres estimacions policials. L'helicòpter de la Guàrdia Civil ha sobrevolat el perímetre fronterer durant hores, sobretot a la zona pròxima al lloc de Farhana, on diversos immigrants s'havien enfilat a la tanca.

Es tracta de la segona entrada de subsaharians per la tanca fronterera en les últimes 24 hores, després que ahir ho aconseguissin més de 100. Al llarg del 2014, any rècord en matèria migratòria a Melilla, al voltant de 5.000 immigrants han entrat a la ciutat autònoma, dels quals al voltant de 2.100 ho han fet a través de la tanca perimetral.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de