Què pots fer aquest cap de setmana? Handmade Festival, Vibra Fest i altres plans

Us oferim algunes activitats per aprofitar al màxim aquests dies

ARA
3 min
Handmade Festival, Fira Barcelona (25.04.2015)

BarcelonaL'ARA us proposa plans per fer arreu del país aquest cap de setmana:

1.

Handmade Festival

Palau 8 de la Fira de Barcelona. Del 22 al 24 de març

La cita anual obligada per als amants del handmade i el do it yourself torna en la seva 11a edició amb una zona dedicada al Japó.

Lettering, art en paper, il·lustració, brodat, scrapbooking, joieria amb biomaterials... Una nova selecció de tallers, activitats i classes magistrals impartides per grans professionals i influencers del sector com Mitsuru Nagata, Marta Freixedas (Somniadora), Laia Voto (Maduiixa) i Marta Carelli, entre molts altres.

Més de 100 expositors es donaran cita a l'esdeveniment, molts dels quals nous al festival, que portaran les tendències més punteres. Com a grans novetats d'enguany, d'una banda, el festival tindrà dos espais creatius inèdits, un dedicat al bricolatge i la fusteria i un altre a la creació ceràmica. I, d'altra banda, hi haurà un espai dedicat a la cultura i l'art japonès, amb tallers de tècniques mil·lenàries com kintsugi, sumie o origami.

Per a més informació sobre la programació o la venda d'entrades, consulteu la pàgina web o les xarxes socials (@elhandmadefestival) de l'esdeveniment.

2.

Vibra Fest

Palau 8 de la Fira de Barcelona. Del 22 al 24 de març

Un festival de nova creació que celebra el benestar i la salut amb conferències i tallers en viu. L'esdeveniment per a aquells a qui els agrada gaudir de la vida i que busquen noves maneres de cuidar-se. Un dia per dedicar-se a un mateix i passar-ho bé, descobrint noves formes de cuidar-se.

Influencers i experts com Madremente, Xevi Verdaguer o Magali Dalix faran arribar els seus coneixements sobre alimentació, salut mental, sexualitat, maternitat, meditació, desenvolupament personal, etc. Es podran trobar dos grans auditoris, dues sales de tallers, un espai per a classes dirigides, zona gastronòmica i un lloc perfecte per relaxar-se i desconnectar. Com a bon festival, hi haurà música en directe, gastronomia i molta diversió.

Trobareu tota la informació a la pàgina web, Instagram o Facebook (@vibrabcn) del festival.

3.

MOT. Festival de literatura

Diversos espais d'Olot i Girona. Del 14 al 23 de març

El MOT és un festival literari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot que es porta a terme cada any durant la primavera. Aquest projecte de divulgació literària acosta els escriptors als lectors i duu a les comarques gironines primeres figures nacionals i internacionals de l’àmbit literari.

Aquesta nova edició del MOT, que enguany celebra 10 anys, està dedicada a l'autoficció literària. Sota el lema "Des de dins. La literatura i el jo", el festival se centrarà en l'escriptor, en la seva mirada i en les pròpies sensibilitats.

Els autors que visitaran el MOT seran autors que escriuen en primera persona des de gèneres molt diversos: autobiografia, autoficció, autoretrat, assaig, crònica periodística o dietari de viatges.

En aquest àmbit, abunden les autobiografies fictícies, els desdoblaments del jo, les deformacions de la personalitat i els autoretrats transvestits sobre els quals el MOT 2024 vol reflexionar.

Per conèixer-ho tot sobre aquest festival, consulteu la pàgina web o les seves xarxes socials (@motfestival).

4.

Blaucel Festival

Rocatallada (les Cases d'Alcanar). Dissabte 23 de març, de 17 h a 00 h

Blaucel Festival, un festival a ritme de dance, love, house i electrònica sota el cel del Mediterrani, on podreu gaudir de les actuacions de Juarez, Tatiana Cabezas, Acid Maracas i Nin Ferre, entre molts altres.

Descobriu la programació a les xarxes socials (@blaucelfestival) i compreu les entrades aquí.

5.

Maresme Sound

Diversos espais de Mataró. Del 21 al 24 de març

4a edició del festival de música Maresme Sound, que enguany es reinventa i es compacta en un únic cap de setmana deixant enrere el format semestral d'un concert al mes, i ho fa apostant pels artistes locals, confirmant l'excel·lent estat de forma de l'escenari musical de la capital del Maresme. Excepte el concert de dissabte (Slow Connection + Cara Antigua + Tiger Mosquito), la resta són d’accés lliure i sense reserva.

Consulta'n tots els detalls aquí.

6.

Barcelona Beer Festival

Fira de Montjuïc. Del 22 al 24 de març

12a edició del Barcelona Beer Festival, que torna a situar Barcelona a l'epicentre mundial de la cervesa artesana i que, al llarg de tres dies, comptarà amb la presència d'empreses cerveseres artesanes catalanes, però també de la resta de l'Estat i de països com Xile, Polònia i el Quebec, entre d'altres.

Al llarg de tres dies, el Pavelló Hall 2 de la Fira de Barcelona comptarà amb la presència d'empreses cerveseres artesanes catalanes, però també de la resta de l'Estat i de països com Xile, Polònia i el Quebec, entre d'altres.

El Barcelona Beer Festival torna a apostar enguany per la gastronomia amb una selecció de restauradors reconeguts i de quilòmetre zero que prepararan una oferta gastronòmica de luxe amb propostes de cuina tradicional i contemporània, sempre maridada amb cerveses del festival.

Trobareu tota la informació sobre la programació i la venda d'entrades aquí.

7.

XXVI Festival Acoustic Vell

Centre Cívic Barri Vell - Mercadal (Girona). 22 i 23 de març

Arriba la 26a edició del Festival Acoustic Vell, la trobada multidisciplinària que torna amb diverses propostes, des del videoart de Mad Horse Production fins al rock del Baix Vallés del Zesc o l'electrònica d'Empty 6 Pack i Linalab. L'entrada a tot l'esdeveniment és lliure i gratuïta. Consulta el programa aquí.

Més propostes de plans i activitats

stats