SOCIETAT
Societat 09/05/2012

El jutge imputa la directora i una educadora d'una escola bressol Castelldefels per la mort d'un nadó

El nen, d'un any, es va ennuegar mentre menjava

Efe
1 min

BarcelonaUn jutge de Gavà (Baix Llobregat) ha citat a declarar com a imputades per homicidi imprudent a la directora i a una educadora de l'escola bressol "Tenim nens" de la localitat barcelonina de Castelldefels per la mort d'un nadó que es va ennuegar mentre menjava, el passat 28 de març.

Segons han informat a Efe fonts judicials, el titular del jutjat d'instrucció número 3 de Gavà ha citat a declarar com a imputades la directora i una educadora del centre, en el marc de la instrucció oberta per determinar les causes de la mort del nen, d'un any i mig.

La directora i l'educadora compareixeran davant del jutge en els pròxims dies, possiblement al llarg de la setmana que ve, segons les mateixes fonts, que han precisat que la causa està en la fase final de la instrucció.

Els fets van passar cap a les dotze del migdia del passat 28 de març en l'escola bressol "Tenim nens", del barri de Bellamar de Castelldefels, quan el nen, d'un any i mig, va morir en ennuegar-se mentre menjava.

Els equips d'emergència van tractar infructuosament de reanimar el nen al mateix centre durant gairebé una hora.

Segons l'Ajuntament, el centre, obert fa més de 35 anys, comptava amb tots els permisos necessaris per funcionar com a escola bressol.

Després del succés, els Mossos d'Esquadra van interrogar els treballadors per intentar aclarir les circumstàncies de la mort del nadó.

stats