Societat 22/12/2012

Imputats per tràfic de drogues tres responsables d'una associació cannàbica de Badalona

Sota una aparença legal, l'establiment s'havia convertit en un punt de venda de marihuana, haixix i cocaïna, segons les investigacions dels mossos

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han imputat tres responsables d'una associació cannàbica de Badalona, d'entre 20 i 27 anys, per tràfic de drogues. Segons la policia catalana, sota una aparença legal, l'establiment -situat al barri de Bufalà- s'havia convertit en un punt de venda de marihuana, haixix i cocaïna.

La investigació va començar a partir d'informacions i queixes veïnals pels sorolls i la sensació d'inseguretat que sovint provocaven els mateixos usuaris de l'entitat, amb algunes discussions i baralles. Així mateix, els veïns es mostraven preocupats per la forta olor de substàncies estupefaents que els arribava als seus domicilis procedents d'aquest local d'amics del cànnabis.

A l'interior de l'entitat es van intervenir 700 grams de marihuana per un valor aproximat d'uns 4.100 euros i quantitats menors d'haixix i cocaïna. A més a més, també es van intervenir balances de precisió, material per preparar les dosis de drogues, llibretes de comptabilitat interna que demostraven la gran quantitat de vendes de marihuana efectuades i munició d'armes de foc.

Els tres imputats responsables del local -David S. S., de 26 anys; Juan Á. F., de 20 anys; i Alberto R. C., de 27 anys- van declarar en seu policial el dilluns 3 de desembre, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs. Igualment, els Mossos d'Esquadra també van detenir un client de l'establiment, Adrián M. P., de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament, per tinença de cocaïna, que després va quedar en llibertat amb càrrecs.

stats