Societat 13/02/2012

En fase de control l'incendi que afecta quatre cases adossades a Garòs

Els Pompièrs d'Aran estan treballant des de les sis d'aquest matí per apagar un foc en un conjunt d'habitatges unifamiliars a la Pleta de Sulià

Acn
1 min

Vielha e MijaranL'incendi que aquest dilluns ha cremat quatre cases adossades a Garòs, al terme municipal de Vielha e Mijharan, està en fase de control, segons informen els Bombers de la Generalitat.

Els Pompièrs d'Aran remullen les brases i retiren la runa de la coberta de fusta cremada que pertany a tres habitatges (9A, 9B i 9C de la Pleta de Juià). La coberta d'una de les cases ha baixat totalment i ha cremat les golfes de l'habitatge.

Les altres dues també han cremat però no s'han esfondrat i la de la quarta planta s'ha calcinat parcialment. Com a conseqüència de l'incendi, del qual no s'han pogut determinar les causes, no hi ha hagut cap persona ferida.

Els Pompièrs d'Aran, amb l'ajut de vehicles dels Bombers de la Generalitat (un total de set dotacions), treballen en aquests moments per acabar d'apagar. L'incendi està confinat i no es propaga a cap altra habitatge de l'entorn.

stats