Societat 10/06/2012

Una dona i els seus dos fills, ferits en l'incendi del seu pis d'Igualada

Tots tres pateixen intoxicació per inhalació de fum i la mare ha patit, també, cremades de primer grau. Un bomber s'ha trencat el turmell mentre actuava per apagar el foc

Efe
1 min

BarcelonaUna dona i els seus dos fills, de 12 i 3 anys, han quedat ferits aquesta matinada en un incendi registrat en el seu habitatge, a Igualada (Anoia), que ha quedat pràcticament arrasat pel foc.

Els dos nens estan sent tractats a l'Hospital d'Igualada per intoxicació per inhalació de fum, mentre que la dona presenta a més cremades de primer grau, segons han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

A més, un bomber ha resultat lesionat en un turmell i set agents dels Mossos d'Esquadra també pateixen intoxicació per inhalació de fum com a conseqüència de la seva intervenció per apagar el foc i rescatar els habitants del pis.

L'incendi s'ha declarat cap a les 5.30 hores al menjador-cuina de l'habitatge, situat en la segona planta del bloc número 182 de l'avinguda Barcelona d'Igualada.

La dona, de 31 anys, i els seus dos fills petits –un nen de dotze anys i una nena de tres– han sigut evacuats del pis quan el foc ja havia avançat.

Els dos nens pateixen símptomes lleus per intoxicació per inhalació de fum, mentre que l'estat de la dona, que també té cremades, és "menys greu".

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi i han evacuat de manera preventiva la resta de veïns del bloc, amb excepció dels que viuen a la tercera planta, en pisos que són dúplex, i que s'han refugiat al terrat.

L'incendi, que ha quedat totalment extingit a les 5.54 hores, ha afectat també les portes dels tres apartaments que compartien ala amb el calcinat a la mateixa segona planta, i l'interior d'un d'ells també ha resultat danyat pel fum.

stats