Publicitat
Publicitat

Un mort en l'incendi a Màlaga, que ja ha cremat més de 1.000 hectàrees

El foc, que es va declarar dijous, no està controlat i ha obligat a desallotjar 5.000 persones

L'incendi que crema des de dijous a la regió de Màlaga ja ha provocat un mort. És un home d'avançada edat que estava en una casa d'eines al municipi de Ojén. El cadàver ha estat trobat carbonitzat. La casa havia estat desallotjada i està pendent de desenrunar per si en el lloc hi hagués una segona víctima.

L'incendi es va originar al municipi de Coín i ja sis pobles més de la província. Ha  calcinat de moment més de 1.000 hectàrees de superfície , segons les primeres estimacions del Consorci Provincial de Bombers ( CPB ) de Màlaga . Així mateix , ha obligat a desallotjar unes 5.000 persones i dues han resultat ferides .

El foc ha anat avançant a molta velocitat des que es va declarar i en aquests moments encara és fort al front nord, als municipis d'Ojén, Monda i Coín, intens a la urbanització de Calahonda, a Mijas, i es troba més o menys contingut al front sud, segons han informat fonts de la Junta d'Andalusia.

La Junta d'Andalusia ha declarat el nivell 2 d'emergència , la qual cosa implica la intervenció de mitjans estatals i l'activació a la zona de la Unitat Militar d'Emergències, que ha posat a disposició de la comunitat autònoma andalusa un grup tàctic   compost per 400 efectius i 200 vehicles. Disset mitjans aeris treballen des de primera hora d'aquest matí en l'extinció de l'incendi per donar suport a les tasques de més de 250 especialistes del pla andalús contra incendis, Infoca .

 


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de