Un incendi al port de Barcelona sense ferits deixa una gran columna de fum a la ciutat

Deu dotacions dels Bombers de Barcelona han controlat el foc

Un incendi al port de Barcelona aquest divendres al migdia ha generat una gran columna de fum negre visible des de diversos punts de la ciutat. El foc ha començat per causes que encara es desconeixen en una nau secundaria al moll de Llevant dedicada a treballs de manteniment i pintura de l'empresa MB92, que ha explicat que no s'ha produït cap ferit ni danys materials, com també ha confirmat la direcció de Protecció Civil de la Generalitat.

Deu dotacions dels Bombers de Barcelona han pogut controlar ràpidament les flames, segons l'Ajuntament de Barcelona. A causa del material que s'ha cremat s'ha generat una intensa columna de fum negre que ha estat visible des de bona part de la ciutat.

L'empresa, que ha obert una investigació interna per aclarir les causes de l'incendi, ha assegurat en un comunicat que el foc no s'ha propagat a cap altra nau d'MB92 ni ha afectat les embarcacions que hi havia amarrades a les instal·lacions per treballs de manteniment i reparació. També ha agraït l'actuació dels bombers i del personal de l'empresa i ha lamentat les molèsties que hagi pogut ocasionar al tràfic marítim i a les instal·lacions veïnes.