Societat 17/11/2011

Una persona queda cremada al 90% del cos després d'una explosió en un pis de La Seu d'Urgell

Se'n desconeixen les causes que han generat l'incendi, que ha cremat totalment el tercer pis d'un edifici de quatre plantes. El ferit ha estat evacuat a l'hospital de La Seu

Acn
1 min
Imatge del pis incendiat a La Seu d'Urgell / ACN

La Seu d'UrgellUna persona ha resultat cremada al 90% del cos, després de l'explosió que hi ha hagut al pis on dormia. Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dijous, a la cantonada del Passatge dels quatre prats amb el carrer Doctor Iglesias Navarri, a La Seu d'Urgell.

El ferit ha estat evacuat a l'hospital de la Seu, i el director mèdic de l'hospital ha explicat que tan bon punt ha arribat el ferit, se l'ha estabilitat per poder-lo traslladar, a les set del matí, a la unitat de cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Els Bombers han rebut l'avís a les 4:19 i hi han enviat nou dotacions. Tot i que han donat l'incendi per controlat a les 5:42 del matí, els Bombers hi continuaven treballant a un quart de nou del matí.

Es desconeixen les causes de l'explosió, que ha generat un incendi que ha cremat tot el tercer pis de l'edifici, de quatre plantes, a més d'afectar la caixa de l'escala, la porta del quart pis i ha trencat els vidres d'algun edifici del voltant. S'han desallotjat quatre persones com a mesura de prevenció.

L'alcalde del municipi, Albert Batalla, ha dit a través del seu Facebook que envia "tota la força perquè es recuperi", i ha agraït els serveis de la policia local, Mossos, Bombers i serveis mèdics de l'hospital de la Seu "en una nit complicada".

stats