Societat 07/03/2012

Mor una de les noies ferides en l'incendi d'un pis a Tarragona aquest dimecres

Els mossos d'esquadra investiguen les causes del foc, que podria haver estat provocat. L'incendi ha obligat a evacuar una part de l'edifici afectat, de nou plantes, i a confinar-ne una altra part

Acn
1 min

TarragonaL'incendi que s'ha originat aquesta matinada de dimecres en un pis del centre de Tarragona, i que ha causat la mort d'una de les noies que hi vivia, podria haver estat provocat. Així ho han confirmat fonts policials a l'ACN. En l'incendi han resultat ferides dues noies, una de les quals ha ingressat en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. La jove de 31 anys ha mort poques hores després, segons han confirmat fonts del mateix hospital. L'altra noia, de 26 anys, ha resultat ferida lleu per inhalació de fum i traslladada a Santa Tecla. A hores d'ara ja ha estat donada d'alta. En el pis hi convivien quatre estudiants. Un noi i una altra noia no han resultat ferits, però han hagut de ser atesos per atacs d'ansietat.

Vuit dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets i han aconseguit extingir el foc en mitja hora. L'incendi ha afectat el 30% d'un pis situat a la segona planta de l'edifici, que té un total de nou plantes, al número 7 del cèntric carrer Pere Martell. La resta del pis, així com la major part de l'escala, ha quedat afectat pel fum.

Els veïns que viuen per sobre del pis afectat han estat confinats als seus domicilis. Els que viuen per sota han estat evacuats, i han tornat a casa poc després de les dues de la nit.

Els Bombers han revisat tota l'estructura de l'immoble i han descartat afectacions.

stats