Societat 11/07/2012

Un incendi destrueix una fàbrica de neules i torrons a Castellterçol

16 dotacions terrestres treballen per evitar que el foc es propagui a les cases properes

Acn
1 min

CastellterçolUn incendi crema des d'aquest dimecres a la matinada una nau industrial a Castellterçol (Vallès Oriental), dedicada a fabricar neules i torrons.

A les 4.15 hores d'aquesta matinada, els bombers han estat alertats d'un incendi en una nau industrial situada a la carretera de Granera, a l'altura del número 2, de Castellterçol. Fins al lloc s'han desplaçat 16 dotacions terrestres dels bombers, que treballen per evitar que el foc es pugui propagar a les cases properes.

Precisament és en aquest punt on els bombers volen evitar que cremin uns 200 m² de la nau, que és la zona on hi hauria la maquinària. La resta de la nau s'ha cremat pràcticament tota.

Segons informa el cos dels Mossos d'Esquadra, que hi ha desplaçat 9 patrulles com a mesura preventiva, s'han desallotjat una seixantena de veïns de les cases més properes al foc. Cap persona ha resultat ferida. En aquests moments, 40 veïns ja han pogut retornar als seus domicilis i la resta, que viuen en un carreró més proper a la nau afectada, s'han allotjat a casa d'amics i familiars.

stats