Restablert el servei a la línia 5 de metro entre Maragall i Congrés

Un vehicle de manteniment s'ha incendiat de matinada

El servei de metro de la línia 5 ha quedat restablert entre les parades de Maragall i Congrés després de la incidència tècnica que ha impedit que s'iniciés amb normalitat a les 5 del matí. A les 8.35 ja funcionava entre Maragall i Sagrera i a les 9.13 els trens ja han pogut aturar-se també a l'estació de Congrés, un cop finalitzats els treballs de neteja. L'incendi d'un vehicle que feia tasques nocturnes en aquesta parada ha afectat la catenària, el cablejat i les telecomunicacions de l'estació, sense causar danys personals. Els fets han passat cap a la una de la matinada.

 Durant les tasques nocturnes s'ha incendiat un vehicle de manteniment. S'ha aconseguit la recuperació parcial de la infraestructura, però no s'ha pogut iniciar el servei amb normalitat a les cinc del matí. Per això, s'ha establert el funcionament parcial de la línia en dos sectors: de Cornellà Centre a La Sagrera i de Maragall a Vall d'Hebron, i el tram entre Maragall i La Sagrera es fa amb un servei especial d'autobús.

La incidència s'ha comunicat als usuaris a través de la megafonia, els indicadors lluminosos, l'aplicació de TMB, la web corporativa, les xarxes socials i amb personal a les estacions.