SUCCESSOS
Societat 19/07/2011

Desallotgen 75 persones per l'incendi que crema a l'Alt Camp

56 dotacions terrestres i 15 mijans aeris dels Bombers de la Generalitat, a més de dos hidroavions del ministeri de Medi Ambient, treballen en l'extinció del foc. S'ha tallat la circulació ferroviària. Es tracta de l'incendi forestal més important de l'estiu

Redació
1 min

La RibaL'incendi forestal declarat cap a les 14.00 hores d'aquesta tarda al municipi de La Riba ha cremat, fins ara, 200 hectàrees de vegetació, i ha obligat a tallar dues carreteres i la circulació ferroviària i l'AVE, així com el desallotjament de 75 persones.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 14.03 hores d'un incendi al municipi de la Riba que de moment ja ha cremat 200 hectàrees de vegetació. El foc està localitzat al costat de la carretera TV-7044, a l'alçada del quilòmetre 2,5 aproximadament, i afecta vegetació forestal.

A hores d'ara, el foc està actiu i hi treballen 56 dotacions terrestres i 15 d'aèries dels Bombers de la Generalitat, a més de dos hidravions del ministeri de Medi Ambient. A més, també s'han activat dos hidroavions del ministeri de Medi Ambient, amb base a Saragossa. Les condicions meteorològiques, amb fortes ràfegues de vent, estan dificultant les tasques d'extinció.

D'altra banda, i segons el Servei Català de Trànsit, està tallada la circulació de la carretera local TV-7044. També s'ha tallat el pas de l'AVE i la línia convencional ferroviària.

stats