Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

Desallotgen 75 persones per l'incendi que crema a l'Alt Camp

56 dotacions terrestres i 15 mijans aeris dels Bombers de la Generalitat, a més de dos hidroavions del ministeri de Medi Ambient, treballen en l'extinció del foc. S'ha tallat la circulació ferroviària. Es tracta de l'incendi forestal més important de l'estiu

L'incendi forestal declarat cap a les 14.00 hores d'aquesta tarda al municipi de La Riba ha cremat, fins ara, 200 hectàrees de vegetació, i ha obligat a tallar dues carreteres i la circulació ferroviària i l'AVE, així com el desallotjament de 75 persones.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 14.03 hores d'un incendi al municipi de la Riba que de moment ja ha cremat 200 hectàrees de vegetació. El foc està localitzat al costat de la carretera TV-7044, a l'alçada del quilòmetre 2,5 aproximadament, i afecta vegetació forestal.

A hores d'ara, el foc està actiu i hi treballen 56 dotacions terrestres i 15 d'aèries dels Bombers de la Generalitat, a més de dos hidravions del ministeri de Medi Ambient. A més, també s'han activat dos hidroavions del ministeri de Medi Ambient, amb base a Saragossa. Les condicions meteorològiques, amb fortes ràfegues de vent, estan dificultant les tasques d'extinció.

D'altra banda, i segons el Servei Català de Trànsit, està tallada la circulació de la carretera local TV-7044. També s'ha tallat el pas de l'AVE i la línia convencional ferroviària.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de