escola
Societat 21/03/2011

Els 400 nens de l'institut de Nou Barris incendiat acabaran el curs al Joan Brossa

Reprendran les classes dijous a les aules encara no inaugurades d'aquesta Escola Oficial d'Idiomes

Sònia Sánchez
1 min
Diversos focus de l'incendi, aquesta matinada, en una imatge cedida per un veí

BarcelonaEls 400 nens de l'Institut Josep Pla, que es va cremar en un incendi declarat la matinada de dissabte a diumenge, reprendran les seves classes aquest dijous en les aules de la futura Escola Oficial d'Idiomes (EOI) Joan Brossa, que encara no han estat inaugurades, on "és segur que acabaran aquest curs", segons ha explicat a l'ARA el gerent del consorci d'Educació de Barcelona, Manel Blasco.

Entre avui i dijous, els responsables de l'institut i el consorci, amb ajuda de les famílies dels alumnes, traslladaran taules, cadires i tot el material necessari a les aules, ara buides, de l'EOI Joan Brossa, on hi ha espai suficient per a tots els estudiants del Josep Pla. També habilitaran un servei d'autobús per traslladar diàriament els nens al nou centre.

El claustre de l'institut incendiat i el consorci d'Educació han decidit aquesta solució en una reunió celebrada aquest matí al mateix centre, que ha quedat inutilitzat pel foc. Dels tres mòduls de l'institut Josep Pla, un va quedar totalment destruït pel foc, que se sospita que podria ser provocat, mentre que els altres dos han quedat inutilitzats temporalment per falta de llum i aigua. El consorci i el claustre van decidir no separar els alumnes i buscar una solució per a tots els nens. p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats