SOCIETAT
Societat 23/03/2012

Una dona ferida greu en un incendi en un pis de Malgrat de Mar

Té cremades de segon i tercer grau al 70% del cos i ha resultat greument intoxicada pel fum

Acn
1 min

BarcelonaUna dona de 86 anys ha resultat ferida de gravetat amb cremades de segon i tercer grau al 70% del cos en un incendi aquesta matinada en un habitatge de Malgrat de Mar. La dona també té una fractura en una cama i ha resultat greument intoxicada per inhalació de fum.

La víctima ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

L'avís de l'incendi ha arribat a les 0.39 h d'aquesta matinada de divendres. Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat quatre dotacions. En arribar a la finca, la número 26 del carrer Josep Maria Folch i Torres, efectius de la policia local ja havien evacuat, com a mesura preventiva, els cinc veïns que hi havia en aquells moments a l'edifici. Es tracta d'un bloc de quatre plantes amb dos habitatges per replà.

L'incendi, les causes del qual encara no s'han determinat, ha cremat totalment una habitació del pis afectat. A la cambra hi havia dos llits i un aparell de televisió. Les flames han fet caure el guix del sostre, mentre que la fumera ha afectat tot el pis.

Els bombers han extingit l'incendi a la 1.48 h, i després han ventilat la finca. Els veïns evacuats han pogut tornar a casa seva poc després de les 2.00 h.

stats