Societat 02/07/2012

Mor el pilot de l'helicòpter que s'ha estavellat durant l'extinció dels incendis del País Valencià

També ha caigut un segon helicòpter, però en aquest cas el pilot i el copilot estan conscients

Ara
1 min

ValènciaEl pilot ha mort quan l'helicòpter en què viatjava s'ha precipitat al pantà de Forata, al municipi de Iàtova. L'helicòpter formava part de la Brigada de Reforç d'Incendis Forestals (BRIF) i es desconeixen les causes de l'accident.

No ha estat l'únic accident. Un altre helicòpter dels incendis del País Valencià s'ha accidentat a la zona de Cortes de Pallàs. En aquest cas, el pilot i el copilot han salvat la vida i estan conscients, segons han apuntat en roda de premsa els responsables d'emergències de la Generalitat Valenciana. El primer helicòpter accidentat s'ha precipitat al pantà de Forata, al municipi de Iàtova. L'helicòpter participava en les tasques d'extinció del front que ha cremat milers d'hectàrees a la zona de Cortes de Pallàs i ja havia fet l'última recàrrega d'aigua i tornava a la base del municipi de Daroca.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha confirmat els dos accidents i ha explicat que no sap encara en quin estat es troba el pilot de la màquina que ha caigut al pantà, de la BRIF, ja que els equips d'emergències, formats per bussejadors de la Guàrdia Civil i per bombers de València, encara no han arribat a la zona de l'accident. L'helicòpter era del ministeri d'Agricultura i Medi Ambient.

stats