Publicitat
Publicitat

La increïble història de l'home que ha trobat el seu ordinador robat a través d'internet

Un programa rastrejador permet que un canadenc, sense moure's de casa, localitzi l'aparell en un bar de Brooklyn. Molts usuaris de Twitter s'han ofert a ajudar-lo a recuperar el portàtil

Algú havia robat l'ordinador a Sean Power, consultor de tecnologia canadenc, i ell ha localitzat l'aparell en un bar de Brooklyn sense moure's de casa. Ho explica el Huffington Post, que adreça a la pàgina web on es pot resseguir, sencera, la conversa que Power ha mantingut amb els seus seguidors a Twitter, als quals demanava ajuda per recuperar el portàtil, ja que ell era a centenars de quilòmetres de distància de Nova York.

"Merda! Twitter, auxili! Prey acaba de trobar el meu ordinador robat fa tres dies. Aquí teniu l'informe. Estic veient el paio!". Aquest ha estat el crit d'alerta que ha posat en marxa la comunitat de tuitaires.

Power ha aconseguit veure el noi que tenia el seu ordinador robat gràcies a Prey , un programa lliure que pot rastrejar la situació d'un aparell informàtic si s'està utilitzant connectat a internet. " Prey m'ha enviat un informe i una foto d'un noi jugant amb el meu ordinador portàtil robat . Què he de fer ? ", ha preguntat.

Un dels tuitaires s'ha ofert a reunir un grup per presentar-se al bar de Brooklyn a enxampar el nou propietari de l'aparell. Power, però, ha preferit trucar a la policia, que li ha demanat dades personals més concretes, i ha demanat als seus seguidors que no s'hi emboliquessin. Perquè la policia pugui actuar, el canadenc ha acosenguit imatges de la cara de l' home que utilitzava l'ordinador robat, el seu compte de Gmail i el seu compte bancari .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de